Policija dobila nove "marice"

|   Info
Policijske uprave u Srbiji dobile su danas 72 nove "marice", a Sektor za vanredne situacije dobio je novih 14 vatrogasno- spasilačkih vozila, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.
Foto: FoNet

 

Izvor: FoNet

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović je, na ceremoniji raspodele, poručio da MUP ima snage da obnovi svoj vozni park i da na taj način investira u bezbednost svih svojih pripadnika i građana Srbije.

"Čeka nas do kraja naredne godine nabavka, zajedno sa ovom, oko 60 novih vatrogasno-spasilačkih vozila, kojima ćemo u značajnoj meri popraviti situaciju voznog parka u kome su neki kamioni stari i po nekoliko decenija", rekao je on.

Prema rečima Stefanovića, vatrogasci-spasioci i ljudi koji rade u SVS mnogo puta su pokazali da ne brinu o svojim životima, nego o životima drugih ljudi, pa će se zato nabaviti nove interventne i radne uniforme i do kraja godine svi biti kompletno opremljeni.

On je istakao da će MUP nastaviti i posao nabavke novih vozila i opreme i za policiju.

"Hoćemo da obezbedimo da ne postoji nijedan pripadnik Ministarstva o kome nismo brinuli, od nabavke uniforme, cipela, čizama, zaštitne opreme, naoružanja do vozila i tehnike", rekao je Stefanović.

Foto: FoNet

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar