"Dobili smo sve što smo tražili"

|   Info
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je u razgovoru sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom dobijeno sve što je traženo.
Foto: Fonet

 

Izvor: Tanjug, B92

n je istakao i da su se složili o svemu što su bile teme razgovora.

"Dobili smo sve što smo tražili. O svemu smo se složili", kazao je Vučić ruskoj agenciji Tass i dodao da detalje razgovora sa ruskim predsednikom ne može da otkrije.

Tass prenosi da je Vučić novinarima u Moskvi, nakon razgovora sa ruskim predsednikom, rekao da je zadovoljan ishodom i da je Putinu zahvalio na podršci teritorijalnom integritetu i suverenitetu Srbije.

"Nismo mnogo očekivali (od sastanka), samo jednu stvar - nastavak ovog rada (na podršci Srbiji). I veoma sam zadovoljan odgovorom predsednika Putina i ja sam mu rekao ''Hvala Vam puno, dragi prijatelju, hvala Vam puno, cenjeni predsedniče, što zajedno sa nama održavate teritorijalni intergritet Srbije, ali i međunarodno pravo. To je veoma važno za Srbiju", naveo je Vučić.

Agencija navodi da je Vučić visoko ocenio saradnju Moskve i Beograda u, kako se navodi, "međunarodnoj areni" i izneo očekivanja da će dve zemlje osnažiti saradnju i u ekonomskom sektoru.

"Rešili smo mnogo konkretnih pitanja danas i radujem se skorom susretu (sa Putinom) u Beogradu", dodao je Vučić.

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar