Uhapšeni zbog 190 kilograma droge

|   Info
Policija je u Beogradu u tri odvojene akcije zaplenila više od 190 kilograma droge, u vrednosti oko 30 miliona dinara, a uhapšene su tri osobe zbog sumnje da su neovlašćeno proizvodili i stavljali u promet narkotike.

 

Izvor: FoNet

Uhapšen je R.M, koji je objekat u kome je bio koristio kao laboratoriju za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima, i zaplenjeno je više od 163 kilograma droge, od čega je deo bio zasađen u saksijama, a deo smešten u tri džaka, navodi se u saopštenju MUP.

Uhapšen je i I.Ž, kod koga je pronađena kesica sa 21,5 gramom heroina, a prilikom pregleda vozila marke „fijat grande punto“ pronađena su i dva paketa sa skoro kilogram i po marihuane, kao i kesa sa oko 200 grama amfetamina.

Prilikom pretresa stana, policija je kod I.Ž. našla više od 21 kilogram marihuane, 2,3 kilograma amfetamina, više od 40 grama heroina i više od 20 grama kokaina.

Uhapšen je i F.J. nakon što je policija pretresom stana pronašli oko dva kilograma marihuane i manja količina kokaina.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, navodi se u saopštenju.