Šabačka bolnica dobila pojačanje

|   Info
Dr Aleksandar Micić, gastroenterolog, novi je član stručnog tima Opšte bolnice Šabac. Posle dugogodišnjeg rada na Vojno-medicinskoj akademiji rođeni Šapčanin, doprineće kvalitetnijoj zdravstvenoj usluzi u Službi interne medicine, rekao je dr Slobodan Popović, direktor Opšte bolnice Šabac, dodavši da će se samim tim smanjiti i vreme čekanja pacijenata na samo mesec dana za potrebne preglede.
foto: televizija Kopernikus

Dr Aleksandar Micić, gastroenterolog, novi je član stručnog tima Opšte bolnice Šabac. Posle dugogodišnjeg rada na Vojno-medicinskoj akademiji svoje stručno znanje primeniće u radu sa pacijentima u kako je naglasio, dobro opremljenom kabinetu Internističkog bloka.
Cilj menadžmenta šabačke Opšte bolnice, kako je istakao direktor dr Slobodan Popović, je unapređenje kvaliteta zdravstvenih usluga koji se postiže zapošljavanjem stručnih kadrova.

Jedan od imperativa je i unapređenje gastroenterologije u šabačkoj Opštoj bolnici kako obučavanjem mladih kadrova tako i obezbeđivanjem savremene opreme.

Ovim potezom Uprava šabačke Opšte bolnice svojim pacijentima obezbedila je pored kvalitetnijeg lečenja i  brži prijem kod doktora, jer se vreme zakazivanja za potrebne preglede smanjilo na samo mesec dana.

 

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar