Neuspela akcija podrške Aleksandru Obradoviću u Šapcu

|   Info
GO SNS Šabac oglasio se povodom akcije potpisivanja peticije u organizaciji Boška Obradovića i Nebojše Zelenovića.

 

“Iako su Šapčani prošle nedelje pozvani od strane Boška Obradovića i Nebojše Zelenovića da se danas okupe u što većem broju ispred šabačke Pošte i potpišu peticiju za Aleksandra Obradovića, dočekao ih je hladan tuš. Naime, jedan bedno postavljeni štand sa troje aktivista i par radoznalih prolaznika je slika koju neće baš lako zaboraviti ovi kvazi lideri. Potcenili su Šapčane itekako, a ovi su im još jednom pokazali šta misle o njihovoj politici i njima kao liderima. Ne može gradonačenik više lagati svoje sugrađane, jer su ga jako dobro upoznali kao što ni Boško ne voli više svraćati u Šabac nakon poslednjeg dočeka koji je bio sve samo ne topao” piše u saopštenju GO SNS Šabac.

- Šabac je grad u kome su potpuno zamrli protesti 1 od 5 miliona, kao i svaki vid bilo kakve podrške aktivnostima aktuelnog gradonačelnika. Šapčani su gospoda koja misle svojom glavom i koji nikada neće stati uz one koji staju pod tuđu zastavu, kao što nikada neće podržati bilo koga ko ima veze sa ljotićevskom ideologijom. Danas su jasno i nedvosmisleno pokazali šta misle i o nazovi “uzbunjivaču” Aleksandru Obradoviću i onome što je uradio.

“Uz veliku zahvalnost građanima Šapca na bojkotu današnje akcije "Saveza za Srbiju" želimo da poručimo liderima istog tog saveza da dokle god budu jurili svoj bedni rejting nauštrb nacionalnih interesa zemlje u kojoj žive, uvek će proći kao danas u Šapcu” piše u saopštenju.

 

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar