Želja počeo pripreme i predstavio novog trenera

|   Sport
Teodorović je na svom predstavljanju istako da poziv iz Niša nije mogao da odbije i da mu je velika čast što je preuzeo klubu renomiranog kluba.
Foto: Tv Kopernikus

Rukometaši Železničara počeli su pripreme za novu sezonu, a prozivku niškog tima obavio je novi strateg Đorđe Teodorović. Mladi trener je došao posle odlične sezone u Metaloplastici sa kojom je  stigao do titule vicešampina Srbije i mesta u SEHA Ligi. Teodorović je na svom predstavljanju istakao da poziv iz Niša nije mogao da odbije i da mu je velika čast što je preuzeo klupu renomiranog kluba.

Želja u prošloj sezoni nije uspeo da ostvari visoke ambicije sa trenerom Veselinom Vujovićm, a nakon rastanka sa iskusnim strategom klub je nastavio da tone, te se može  reći da je imao sezonu za zaborav. Tokom leta usledilo je formiranje nove uprave i klub je poveren našem nekadašnjem rukometašu Ljubomiru Pavloviću.

Prvi cilj se odnosio na dolazak proverenog stratega, a Teodorović je istako da je za pet minuta postigao dogovor sa novim predsednikom.

Nakon dolaska novog stratega i početka priprema klub će imati zadakak i da pojača svoje redove, a Teodorović očekuje da će tim postipeno podizati formu. 

Grad će  u ovom segmentu podržati Železničar, koji je prema rečima gradskog većnika Branislava Kačara veoma važan za razvoj sportske mape Niša.

Niški klub će imati nešto više od mesec dana da se uigra i spremi za start nove sezoni kada će u svom prvom izazovu gostovati Proleteru. 
Potom će imati premijeru pred svojm navijičima uz besplatan ulaz, a tako će biti i do kraja naredne sezone.