Vučić: Bezbednosne agencije kompletirale sliku o ubistvu Olivera Ivanovića

|   Info
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da su bezbednosne agencije kompletirale sliku o ubistvu Olivera Ivanovića na današnji dan pre tri godine, uključujući i osobe koje bi mogle biti umešane u taj težak zločin, ali je problem što naši državni organi nisu mogli da prisustvuju uviđaju.
Foto: Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike

 

Izvor: FoNet

Ali, kompletnu sliku onih koji bi mogli biti umešani ili su imalo motiv, naše službe imaju već mesecima. Država Srbija će se boriti na svaki način da pronađe one koji su taj gnusan zločin počinili, rekao je Vučić novinarima na beogradskom aerodromu, posle dočeka kontigenta od milion kineskih vakcina protiv kovida-19.

Vučić je, komentarišući smrt potencijalnog svedoka pred specijalnim sudom u Hagu Fadilja Suljevića, istakao da je to ko zna koji slučaj po redu, ali da je i pitanje "za Evropljane i Amerikance, one koji su tvorci takozvane države".

Neka oni sebi odgovore na to pitanje, poručio je Vučić, ukazujući da će, nažalost "još neki ljudi izgubiti živote i glave", ali da to nije pitanje na koje Srbija treba da odgovara.