Radnički: Neistina o promeni trenera pokušaj destabilizacije kluba

|   Sport
"Radnički ima trenera, a to je Radoslav Batak. Jedino se pitam zbog čega se ova informacija u medijima pojavljuje dan pred utakmicu sezone za naš klub", zapitao se Dejan Propadalo, direktor FK Radnički.
Foto: FK Radnički Niš

 

Posle navoda u medijima da bi Slavoljub Đorđević mogao da preuzme ekipu Radničkog umesto trenera Radoslava Bataka, stigla je oštra reakcija iz uprave niškog kluba.

Perspektivni trener Slavoljub Đorđević koji je sa omladincima Crvene zvezde ostvario zapažene rezultate u Ligi šampiona napustio je klub, ali neće put Niša, rekli su u saopštenju predstavnici Radničkog.

Iz Radničkog kategorički odbacuju ovu mogućnost, karakterišući ovu informaciju kao pokušaj destabilizacije kluba pred važan duel u Kupu Srbije protiv Čukaričkog. Direktor Fudbalskog kluba Radnički Dejan Propadalo zapitao se u saopštenju zbog čega se ova informacija pojavila dan pred meč sezone protiv Čukaričkog. On je naglasio da sa Slavoljubom Đorđevićem niko iz kluba nije razgovarao.

"Ono što ja mogu da kažem jeste da Radnički neće promeniti trenera. Radoslav Batak je pokazao da zaslužuje mesto na klupi našeg kluba, sa njim smo razgovarali o produžetku saradnje. Sa Slavoljubom Đorđevićem niko na 'Čairu' nije razgovarao. Ponoviću, Radnički ima trenera, a to je Radoslav Batak. Jedino se pitam zbog čega se ova informacija u medijima pojavljuje dan pred utakmicu sezone za naš klub", zapitao se direktor FK Radnički.