Šabac: Otvorena poštanska poslovnica u MZ "Žika Popović"

|   Info
Pošta Srbije otvorila je još jedan izdvojen šalter u Šapcu. Univerzalnu poštansku uslugu koja podrazumeva podizanje peznija, uplate i isplate, predavanje pošiljki i telegrama imaće stanovnici gradske MZ "Žika Popović". U izdvojenoj poslovnici radiće jedan šalterski radnik u vremenu od 8 do 14 časova. Inače u ovom naselju živi nešto više od 3.000 ljudi, a evidentirano je i 130 pravnih lica koja će sada u komšiluku završavati deo posla.
foto: televizija Kopernikus

Pošta Srbije otvorila je izdvojen šalter u šabačkoj MZ “Žika Popović”, koji posluje u okviru glavne Pošte 15000. U izdvojenoj poslovnici radiće jedan šalterski radnik, svakog radnog dana od 8 do 14 časova.

U ovom naselju ima 1.000 domaćinstava, a nešto više od 3.000 stanovnika i 130 pravnih lica,  sada će u komšiluku moći da podižu penzije, obavljaju uplate i isplate, predaju pošiljke i telegrame. Sugrađani kažu da će ovo posebno značiti starijim koji neće morati da pešače do glavne Pošte u centru grada i do izdvojene poštanske jedinice na obližnjoj pijaci.

Svečanom otvaranju prisustvovao je veliki broj kako sugrađana tako i članova MZ, a odbornik SNS u Skupštni grada Šapca, Vladimir Bošković, koji i sam živi u ovoj MZ, kaže da je prošlogodišnje obećanje da će Pošta posle dvadeset godina ponovo stići u ovaj šabački kraj,  ispunjeno.

Poslovni prostor, koji je ustupila MZ “Žika Popović”, mala je po broju kvadrata, ali velika i važna po mnoštvu poslova koji će u njoj moći da se obave. Ovo je šesti izdvojeni šalter koji je Pošta Srbije otovrila u Šapcu. U gradu na Savi,  trenutno rade tri poštanske jedinice i to u naseljima Živinarnik, Čavić, TC ”Roda” uz glavnu Poštu u centru Šapca.

foto: televizija Kopernikus
foto: televizija Kopernikus

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar