Radovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju - 10.10.2019. godine

|   Info
Radovi u selima Čokot i Sečanica i u ulicama Ivana Milutinovića, Kninska i Desanke Maksimović.
Foto: televizija Kopernikus


Obavljaju se planirani radovi na vodovodnoj mreži u ulici Ivana Milutinovića. Zbog tehnološkog procesa povezivanja biće u prekidu vodosnabdevanje od 8 do 15 sati u ulici Ivana Milutinovića (desna strana) i selima Medoševac i Popovac.

U ulici Kninska br. 26 voda je na ulici, jednim delom otiče u slivnik i manjim delom prema dvorištu korisnika. Zbog inervencije voda je zatvorena na uglu ulica Kninske i Knjaževačke. Radovi su u toku, a vodosnabdevanje je u prekidu do 15 sati u Kninskoj i delu ulice Knjaževačke (sa strane prema Kninskoj).

Zbog kvara u ulici Desanke Maksimović br. D-1 (voda je na ulici) potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Desanke Maksimović.

Nastavljaju se radovi od prethodnog dana na ulazu u selo Sečanica. Zbog  intervencije na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanja do 15 sati u selu Sečanica.

Zbog kvara u selu Čokot, ulica Maršala Tita br. 29, potrebno je raskopavanje. Zbog intervencije na priključnoj vezi moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu sela Čokot.