Partizan: Mirnoća u igri donosi prolaz dalje

|   Sport
Crno-beli imaju dobar kapital, međutim očigledno da će izabanici Sava Miloševića imati daleko veći izazov u novom okršaju sa kvalitetnim rivalom.
Foto: YouTube printscreen

Fudbalere Partizana u četvtak očekuje revanš sa ekipom Malatije u trećem kolu kvalifkacija za Ligu Evrope. Crno-beli su pred put u Tursku bezbelili lep kapital, pobedivši na svom terenu rezutlatom 3:1, međutim očigledno da će izabanici Sava Miloševića imati daleko veći izazov u novom okršaju sa kvalitetnim rivalom. 

Turski klub je motivisao svoje igrače pred revaš i trebalo bi očekivati da oni od prvog mintuta napadnu gol koji čuva Vladimir Stojković. Srpskom timu u takvoj situaciji ostaje da odigra pametno i pokuša da sačuva mirnoću u igri.

Malatija je iz jedini prave šanse u Beogradu uspela da postigne gol, i taj podasak dovoljo otkriva da se radi o veoma kvalitetnom rivalu, ističe standardni bek Nemanja Miletić.

Strateg crno-belih Savo Milošević je istakao da očekuje da svi igrači budu spremni za duel i da njegovi igrači neće ponavljati greške iz prethodnog meča kada su remizirali sa Napretkom rezultatom 2:2.

Duel između Malatije i Partizana u revanšu trećeg kola kvalifkiacija za Ligu Evrope igra se u četvrtak od 19 časova u Turskoj.