Opšta bolnica Šabac: Besplatni preventivni pregledi u nedelju

|   Info
Specijalistički preventivni pregledi u okviru 14. akcije Ministarstva zdravlja obaviće se u nedelju, 26. maja, u periodu od 8 do 16 časova u Internističkom i Hirurškom bloku Opšte bolnice "Dr Laza K. Lazarević" u Šapcu. U pitanju su besplatni preventivni pregledi za koje nije potrebno zakazivanje ni posedovanje zdravstvene knjižice.

U nedelju, 26. maja, u Opštoj bolnici "Dr Laza K. Lazarević" u Šapcu održaće se 14. akcija besplatnih preventivnih pregleda Ministarstva zdravlja. Od 8 do 16 časova u prizemlju Internističkog bloka u ambulantama RTG službe radiće se ultrazvučni pregledi stomaka, a u Službi biohemijske laboratorije u sobi br. 5 uzimaće se uzorci za proveru hormonskog statusa štitaste žlezde. U ambulantnom delu Službe oftalmologije u prizemlju Hirurškog bloka vršiće se očni pregledi.
Pri dolasku, potrebno je javiti se na RTG šalter u prizemlju Internističkog bloka, radi registracije i daljeg upućivanja na ponuđene preventivne preglede. Napominjemo da su pregledi besplatni i svi zainteresovani građani mogu ih obaviti na dan akcije, bez prethodnog zakazivanja i posedovanja zdravstvene kartice.

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar