Natho objasnio da li je bilo svađe među igračima Partizana

|   Sport
Zbog novog pravila o obaveznom broju mladih fudbalera na utakmici dosadašnji kapiten Vladimir Stojković više nije prvi golman, a u zvanju kapitena na terenu menjaju ga redom Bojan Ostojić, Milan Lola Smiljanić, Lazar Marković i Saša Zdjelar. Natho je rekao kako su priče o svađi apsolutno netačne, da i nije na fudbalerima da određuju ko je kapiten, ali i da Partizan ima vođu igrača, Vladimira Stojkovića.
Foto: FK Partizan / Miroslav Todorović

 

Fudbaler Partizana Bibars Natho govorio je o navodnoj svađi među crno-belima zbog kapitenske trake, zbog čega mnogi mediji pišu kako su u poslednje vreme odnosi u timu poremećeni, što je uticalo i na igru i rezultate.

Izraelac u crno-belom timu je oštro demantovao sve priče u svađi i borbi za kapitensku traku. Zbog novog pravila o obaveznom broju mladih fudbalera na utakmici dosadašnji kapiten Vladimir Stojković više nije prvi golman, a u zvanju kapitena na terenu menjaju ga redom Bojan Ostojić, Milan Lola Smiljanić, Lazar Marković i Saša Zdjelar.

Natho je rekao kako su priče o svađi apsolutno netačne, da i nije na fudbalerima da određuju ko je kapiten, ali i da Partizan ima kapitena, Vladimira Stojkovića. Fudbaler Partizana je posebno istakao i da su svi igrači zadovoljni statusom u timu i da su koncentrisani na predstojeće utakmice kako bi došli do novih pobeda.

“Ne znam ko piše ove gluposti. Ništa što su napisali nije istina. Stojke je naš kapiten. Srećni smo što imamo kapitena kao što je on. To je to. Znam da nije naš posao da pričamo ko je kapiten, ko nije, niti da o tome odlučujemo. Stojke je naš kapiten, srećni smo i mi smo koncentrisani samo na to kako da dođemo do pobede u narednim mečevima”, rekao je Natho.

32-godišnji vezni fudbaler je u Partizanu od 2019. godine. U tim je došao iz Olimpijakosa i vremenom je postao jedan od najboljih igrača crno-belih.