Najpoznatiji svetski di-džejevi dolaze na „EXIT“2020. Tvrđava će goreti kao nikad do sad!

|   Info
Muzičke superzvezde i vodeći izvođači današnjice predvode prvih 20 imena objavljenih za veliku proslavu 20 godina EXIT festivala, a među njima su David Guetta, Tyga, James Arthur, Fatboy Slim, Boris Brejća, Sepultura, Artbat, Zhu, Meduza i mnogi drugi koji na Petrovaradinsku tvrđavu donose raznovrsne stilove elektronske, gitarske i hip-hop muzike.

Kako tvrde iz PR službe „EXIT“ festivala, EXIT tvrđava će proključati već na startu! Ove godine priprema se pravi spektakl i dolazak najpopularnijih stranih DI DŽEJEVA, koji su svetski poznati i već imaju najveće hitove koje većina publike i u Srbiji dobro zna! Ono što je najinteresantnije je da će ove godine jedan od najpopularnijih festivala u Evropi biti na čak nekoliko različitih lokacija, od kojih će jedna biti tradicionalno u Novom Sadu, a ostale dve u Crnoj Gori i Hrvatskoj.

Hip hop, rep, pop i još mnogo različitih vrsta muzike čuće se u maju, julu i avgustu ove godine, a na publici je da izabere koji festival će posetiti od tri ponuđena – Sea Star, Sea Dance ili EXIT 2.0

EXIT ulaznice donose uštedu od čak 55%!

Trenutno je u prodaji ograničeni kontigent kompleta EXIT karata po ceni od 6.490 dinara, što predstavlja visokih 55% uštede u odnosu na finalnu cenu! Ulaznice za EXIT mogu se nabaviti preko zvanične stranice exitfest.org i putem prodajne mreže Gigs Tix, a u prodaji su i turistički paketi koji pored ulaznice obuhvataju i smeštaj i prevoz, dostupni putem zvanične turističke agencije festivala, EXIT Trip.