Mitrović: Biću spreman za pun gas protiv Norvežana

|   Sport
Golgeter Srbije je otkrio da je već igrao za nacionalni tim čak i kada je bio povređen, što dovoljno govori o njegovj želji da se odazove svakom pozivu selektora “orlova”.
Foto: Fonet

Aleksandar Mitrović ohrabrio je naciju i poručio da će biti spreman za gostovanje selekciji Srbije u Norveškoj u polufinalu baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo.
Podsetimo, najbolji strelac Srbije zabrinuo je navijače “orlova” dva meseca pred pred pomenuti susret nakon što se proteklog vikenda povredio u duelu njegovog Fulama u Čempionšipu.
"Ne brinite, sve je u redu. Biću spreman za pun gas protiv Norvežana”, poručio je golgeter Srbije. 
Mitrović je trenutno u Beogradu gde je brigu o povredi prepustio svom proverenom terapeutu.
On je dodao da neće žuriti sa povratkom na teren jer mu je najbitnije da se povreda ligamenta zgloba sanira kako valja i da očekuje pun oporavak najkasnije za četiri nedelje. 
Mitrović je otkrio da je već igrao za nacionalni tim čak i kada je bio povređen, što dovoljno govori o njegovj želji da se odazove svakom pozivu selektora “orlova”.
Podsetimo, Mitrović je do sada postigao 34 gola u dresu na državnim grbom i na dobrom je putu da uskoro postane najbolji golgeter u istoriji naše reprezentacije.
Bilo bi lepo kada bi prvi naredni korak ka tom cilju upravo napravio u meču sa Norvežanima koji je na programu 26. marta u Oslu.