Lamin Dijara posetio i podržao fudbalere Partizana na pripremama (video)

|   Sport
Senegalac je u Partizanu igrao u periodu od 2007. do 2012. godine, a poslednje fudbalske dane pre penzije proveo je u Turskoj, gde i danas živi. U trening kampu crno-belih sreo se sa nekolicinom starih saigrača, ali i podržao tim u radu i pripremi za prolećni deo sezone.Plan je da crno-beli u Turskoj odigraju samo dve pripremne utakmice. Još kontrolnih mečeva igraće u Kataru, gde borave od 1. do 9. februara.
Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

 

U Turskoj su u toku i pripeme Partizanovog fudbalskog tima. Krajem radne nedelje crno-bele je posetio i stari miljenik navijača, nekadašnji fudbaler Lamin Dijara.

Senegalac je u Partizanu igrao u periodu od 2007. do 2012. godine, a poslednje fudbalske dane pre penzije proveo je u Turskoj, gde i danas živi. U trening kampu crno-belih sreo se sa nekolicinom starih saigrača, ali i podržao tim u radu i pripremi za prolećni deo sezone.
Partizanova ekipa u Antaliji još uvek najviše radi na kondiciji i treninzima snage kako bi se maksimalno izbegla mogućnost povreda u nastavku prvenstva.

Kako je objasnio profesor Marko Stojanović zadužen za ove treninge, kratki ali intenzivni intervali rada u teretani sada su već postali zaštitni znak crno-belih, a da su na dobrom putu svedoči i podatak da u prvom delu sezone nisu imali previše problema sa povredama.

Plan je da crno-beli u Turskoj odigraju samo dve pripremne utakmice. Još kontrolnih mečeva igraće u Kataru, gde borave od 1. do 9. februara.