Kinezi nude milione za Degeneka

|   Sport
Prelazni rok u Kini traje do polovine februara, a videćemo kako će crveno-beli reagovati na veoma korektnu, ali i neočekivanu ponudu.
Foto: FK Crvena zvezda

Još jedan fudbaler iz startne postave Crvene zvezde uskoro bi mogao da napusti redove aktuelnog prvaka Srbije. Za Miloša Degeneka postoji ozbiljno intereosaovanje iz Kine, a da li će do transfera doći ili ne zavisi od toga da li će rukovodstvo crveno-belih  prihvatiti ponudu kineskog Šangaja od 3.000.000 s tendencijom da taj iznosi bude veći za još 500.000 evra.
Ovo je zaista veliki izazov za sportski sektor Zvezde, budući da moraju da biraju između stuba odbrane tima i novca koji bi itekako značio na planu stabilnosti kluba.
Inače, Šangaj u odbrani nema nijednog igrača van Kine, dok napad ovog tima predvode Marko Arnautović i Brazilac Hulk. U klubu smatraju da bi upravo jačanjem odbrane mogli do odu korak dalje u odnosu na proteklu sezonu kada su osvojili treće mesto u prvenstvu. Prelazni rok u Kini traje do polovine februara, a videćemo kako će crveno-beli reagovati na veoma korektnu, ali i neočekivanu ponudu.