"Jagodinski maraton" 14. aprila

|   Sport
Brojevi telefona za sve potencijalne učesnike nalaze se na sajtu www.jagodinskimaraton.rs. Veliku podršku i pomoć i ove godine pruža lokalna samouprava grada Jagodine
Foto: TV Kopernikus

 

Jubilarna, peta po redu sportska manifestacija „Jagodinski maraton“ biće održana 14. aprila u Jagodini, saopšteno je zvanično na sastanku održanom danas u prostorijama Hale sportova „JASSA“ u Jagodini.

Za organizaciju ovogodišnjeg događaja zaduženi su Jagodinski sportski savez, Udruženje „Pomoravski maraton“ i Savez za rekreativni sport grada Jagodine.

-Očekujemo veliki broj učesnika kao i prethodnih godina. Očekujemo takmičare iz cele zemlje, ali i iz regiona. Prijave su u toku i biće narednih mesec dana. Postoje brojevi telefona na sajtu preko kojih se učesnici mogu prijaviti. Mogu se prijaviti ljudi svih uzrasnih kategorija: od dece do najstarijih. Imaćemo dečju trku, trku zadovoljstva na pet kilometara, trku na 10 kilometara i polumaraton, trku na 21 kilometar –rekao je Marko Lukić, direktor „Jagodinskog maratona“.

Sastanku povodom predstojećeg sportskog događaja prisustvovali su predstavnici Organizacionog odbora, a veliku podršku i pomoć u održavanju ovogodišnjeg maratona, kao i svih prethodnih godina, pruža lokalna samouprava grada Jagodine.

D.M.
 

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar