Forza Mihajlović: Trener Bolonje ponovo na terenu sa ekipom

|   Sport
Mihajlović se vratio iz Rima gde je bio u izolaciji zbog pandemije, a Bolonja je na društvenim mrežama podelila vest o povratku trenera prvog tima ovog italijanskog kluba. Tokom borbe sa leukemijom, Mihajlović je često iz bolničkog kreveta preko interneta kontrolisao pripreme Bolonje, a bio je prisutan i na nekoliko utakmica u pauzama terapija, što je naišlo na veliku podršku navijača.
Foto: FK Bolonja

 

Navijače Bolonje i sve ljubitelje fudbala u Italiji obradovala je vest da Siniša Mihajlović na terenu ponovo radi sa svojim fudbalerima.

Srpski trener se gotovo godinu dana borio sa leukemijom, a poseban izazov bilo mu je vreme najveće pandemije virusa korona, kao osobi koja je tokom ovog zdravstvenog problema bila posebno ugrožena.

Mihajlović se vratio iz Rima gde je bio u izolaciji, a Bolonja je na društvenim mrežama podelila vest o povratku trenera prvog tima ovog italijanskog kluba.

Tokom borbe sa leukemijom, Mihajlović je često iz bolničkog kreveta preko interneta kontrolisao pripreme Bolonje, a bio je prisutan i na nekoliko utakmica u pauzama terapija, što je naišlo na veliku podršku navijača.

Bolonja se kao i ostale ekipe u Italiji sprema za očekivani nastavak fudbalskog prvenstva u ovoj zemlji. Svi treninzi obavljaju se uz stroge preventivne mere, kako bi se sprečilo širenje virusa, koji je žestoko u poslednja tri meseca pogodio Italiju.