Đorđević posle poraza

|   Sport
"Ovo je trenutak koji moramo da prespavamo, izanaliziramo i idemo dalje. Ima još dve utakmice", istakao je selektor Srbije.
Foto: kss.rs

Selektor reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević izneo je svoje utiske nakon poraza u četvtfionlanom duelu sa Argentinom, posle kojeg je naša selekcija ostala bez šansi da se bori za medalju na Svetskom prvenstvu.
Naš strateg je rekao da jedan od razloga poraza usko povezan sa povredama klučnih igrača u pripremnom periodu i dodao da će ekipa morati da se podigne i pokupa da obezbedi plasman na naredne Olimpijske igre,
Od početka ovih priprema se toliko stvari izdešavalo, da ne nabrajamo... Povrede dva igrača, kapitena Teodosića i Gagija Milosavljevića, koji 'ove' utakmice znaju itekako dobro da igraju. Manjak te energije se možda osetio sada, ali jednostavno tako je. Ovo je trenutak koji moramo da prespavamo, izanaliziramo i idemo dalje. Ima još dve utakmice". 
Želim još jednom da se zahvalim Vasi Miciću javno i da pošaljem najiskrenije saučešće njegovoj porodici. Jako mu je teško, skupio je snage i hrabrost, veliku hrabrost - za divljenje. Svi smo mu jako, jako zahvalni
", istakao je selektor i zahvalio se medijima i navijačima što su Srbiju do sada bodrili i što će je bodriti i u nastavku. 
"Orlovima" je sada znatno otežan put na Olimpijske igre, pošto će plasman sa SP obezbediti dve najbolje evropske selekcije.